2010. december 24., péntek

Köszöntés

Hát Sziasztok!

Üdvözöllek titeket az első blogomon. (hihetetlen, hogy ezt is megéltem). Először is szeretnék Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánni az összes leendő olvasómnak (remélem lesztek egy páran:D ).  Egyről azonban biztosan tudok. És ez a személy nem más, mint Pixie! Ő volt az, aki bíztatott, hogy belekezdjek ebbe az egészbe. Szóval nála nyújtsatok be panaszt, ha nem tetszik valami! Ő a hibás mindenért!! :D És köszönök neki mindent, imádlak csajszi <3.

Másodszor: ki más is lehetne az írásom megihletője és főszereplője, mint Mr. Robert "szexi mosolyú, igéző szemű, a világ legszexibb pasija" Pattinson! :) Tudom tudom, már millió és egy olyan fic íródott, ahol eme szépfiú áll a középpontban, de remélem még nem unjátok:) Én személy szerint sose fogok ráunni erre a fél Istenre!

Na jó nem fecsegek többet, mert még a végén azokat is elijesztem, akik kedvet kaptak elolvasni az irományomat:) Szóval jó olvasást kívánok és jól esne pár szó, vélemény, ha már idetévedtél:)

Köszi előre is.

puszi, Nic


1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Csakhogy végre elkészült. Már nagyon vártam. :)
    A leendő olvasóid a hálaajándékokat hozzám küldhetik, amiért noszogattalak.:D Panaszlevelet nem fogadok el, olyan úgysem lesz.
    Kedves olvasók, ajánlom figyelmetekbe ezt a hölgyeményt és az irományt.
    Elsőre talán sokatoknak eszetekbe jut, hogy "biztos ez is olyan, mint a többi". DE NEM! Szóval olvasásra és kommentre fel! Nic megérdemli. <3
    Puszi
    Pixie

    VálaszTörlés